Salāti Pavasaris - Vasara
14. janvāris, 2015 pl. 10:17
Sastāvdaļas:1 burkāns
1 cukini
10 cherry tomātiņi
4 svaigas bazilika lapiņas
1 sarkanā paprika
1 kūpināta makreles fileja
1 tējkarote sezama un ķirbja sēkliņu maisījuma
Mērcei:
1 ēdamkarote olīveļļas
1/2 ēdamkarote agaves sīrupa
svaigi spiesta 1/2 citrona sula
1 smalki sakapāta ķiploka daiviņa
1/2 tējkarote sakapāta čilli
1 tējkarote vaniļas ekstrakta
Pagatavošana:
Nomizojiet un sagrieziet burkānu smalkās, bantveidīgās šķēlītēs. Tāpat sagrieziet cukini. Cherry tomātiņus sagrieziet 4 daļās. Sagrieziet bazilika lapiņas nelielās sloksnītēs. Paprika jāsagriež garenās sloksnēs. Visu ielieciet lielā salātu bļodā un iejauciet gabaliņos sagrieztu makreles fileju. Iejauciet sēkliņu maisījumu.
Atsevišķā traukā sajauciet visas mērces sastāvdaļas. Kārtīgi samaisiet. Pārlejiet salātiem un atkal samaisiet.
Pasniedziet ar atdzesētu balto vīnu. Labu apetīti!

Recepte: Vanilla cooking with one of the world's finest ingredients
Foto: dlynz.com
Jaunākie ieraksti
-
Vaniļas pasta
19. jan. 2015 -
Zemesriekstu sviests ar vaniļu un kanēli
19. jan. 2015 -
Vaniļas piens
19. jan. 2015 -
Žāvēti vaniļas bumbieri
19. jan. 2015 -
Franču vaniļas saldējums
17. jan. 2015 -
VANIĻAS - KAFIJAS LIĶIERIS
15. jan. 2015 -
Vaniļas MACAROONS
15. jan. 2015